Woonverzekering Nieuwerbrug aan den Rijn Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,05 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nieuwerbrug aan den Rijn. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle erkende aanbieders waaronder Aegon en Independer die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm, water dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwerbrug aan den Rijn juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, water, storm, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als magnetron en tassen? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Nieuwerbrug aan den Rijn? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz of Klaverblad zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Montfort verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-nieuwerbrug-aan-den-rijn


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bodegraven-Reeuwijk? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. hagelschade en roet. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Nieuwerbrug aan den Rijn kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. Schade door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je middels de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal is het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €610.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwerbrug aan den Rijn
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Nieuwerbrug aan den Rijn zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwerbrug aan den Rijn

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Nieuwerbrug aan den Rijn completer maken met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Leuvenheim afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een laptop of een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwerbrug aan den Rijn

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn besmeurde meubels of therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.400.000 tot ruim €4.650.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,80 (per maand). Check ook OHRA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwerbrug aan den Rijn
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt en ingevorderd rijbewijs. In dat geval kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €31,25 tot en met €30,35 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwerbrug aan den Rijn afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering