Woonverzekering Galder Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,15 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze website vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Galder. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle erkende partijen als Aon Direct en Turien en Co die schade door o.a. inbraak, bliksem, storm, brand verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Galder april 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, vandalisme, brand, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte televisie. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als albums en tassen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Galder? Begin direct met direct de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz of Verzekeruzelf.nl zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Check ook: Emmen verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-galder


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Alphen-Chaam? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door brand en omvallen van bomen. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Galder kan ook jou overkomen. Openwrikken of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag en gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €355.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Galder
Snel een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Galder probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Galder

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Galder complementeren met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina check je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering De Steeg afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze extra dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon + drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Galder

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm & medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.150.000 tot €3.700.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Bovag polis.

Rechtsbijstandverzekering Galder
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden en conflict over verzekering. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €35,25 tot wel €31,80 p/maand in april 2024). Deze prijs hangt af van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Galder afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering