Woonverzekering Bruinehaar Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Bruinehaar. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu die schade zoals bliksem, brand, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bruinehaar mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, brand, inbraak, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als frituurpan en tassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Bruinehaar? Start direct de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren of Nationale Nederlanden hanteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Blokker verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-bruinehaar


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Twenterand? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm of diefstal. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Bruinehaar kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en ontvreemde spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag of een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €445.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bruinehaar
Meteen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Bruinehaar probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Bruinehaar

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Bruinehaar aanvullen met verschillende handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina doorzoek je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Ambt Delden afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels en iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Bruinehaar

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte vaas & medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.250.000 tot ruim €4.300.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,55 (per maand). Check ook Aegon afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Bruinehaar
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. bijstandsuitkering & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 modules.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €32,05 oplopend tot €36,50 p/maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bruinehaar voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering