Woonverzekering Ambt Delden Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Ambt Delden. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen waaronder Delta Lloyd en SNS die schade zoals vandalisme, bliksem, water, inbraak dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ambt Delden juni 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, water, inbraak, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals spelcomputers of prothesen(gebit e.a.)? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ambt Delden? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Bedrijven zoals Ditzo + nowGo hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Zwartebroek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ambt-delden


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hof van Twente? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inbegrepen. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en smeltschade. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of vlam in de pan? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Ambt Delden is altijd een risico. Kerntrekken of hengelen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag en een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Normaal gesproken worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €510.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Ambt Delden
Direct een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Ambt Delden gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ambt Delden

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Ambt Delden complementeren met verschillende praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Westkapelle afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze extra dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een laptop of een kinderwagen. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ambt Delden

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere kapotte apparatuur en ook kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.450.000 oplopend tot €3.650.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar REAAL Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Ambt Delden
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan arbeidsconflicten of conflict met aannemer. Daarbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €30,05 t/m €31,90 p/maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ambt Delden voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?