Woonverzekering Langeweg Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Langeweg. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld DAK en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door storm, brand, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Langeweg juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. brand, inbraak, vandalisme, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op zaken als kruiden of schoonmaakartikelen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Langeweg? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Europeesche en InShared faciliteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Knegsel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-langeweg


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Moerdijk? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als storm en vandalisme. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een schoorsteenbrand? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Langeweg kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. In de regel worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €355.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Langeweg
Snel een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Langeweg gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Langeweg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Langeweg aanvullen met diverse handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Hiaure afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een fotocamera of kleding. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Langeweg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een onbruikbare bank en ook ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €950.000 tot wel €3.300.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is er al vanaf €3,60 (per maand). Check ook InShared polis.

Rechtsbijstandverzekering Langeweg
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflicten consumentenaankopen en huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €36,70 tot wel €36,35 per maand in juli 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Langeweg online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering