Woonverzekering Hiaure Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €9,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Hiaure. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars als bijv. ABN AMRO en REAAL Verzekeringen die schade zoals inbraak, brand, storm, bliksem afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hiaure mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, storm, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als grammofoonplaten en geyser/boiler? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hiaure? Open vandaag nog onze vergelijker! Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals ANWB of Unigarant hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Check ook: Heerde verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-hiaure


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dongeradeel? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of roet. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Hiaure kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstal, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater / een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €580.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hiaure
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Hiaure eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hiaure

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Hiaure nog persoonlijker maken met extra handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Gaanderen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld filmapparatuur of een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hiaure

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas of kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.500.000 oplopend tot €3.600.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Ditzo polis.

Rechtsbijstandverzekering Hiaure
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel & conflicten over huur. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf circa €35,40 t/m €33,60 per maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hiaure afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?