Woonverzekering Noord-Holland Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Noord-Holland. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle grote aanbieders als bijv. Generali en Polis Direct die schade veroorzaakt door storm, brand, bliksem, inbraak verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Noord-Holland juli 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, brand, diefstal, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als wandversiering of brommers? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Noord-Holland? Open à la minute’onze vergelijker! Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz en Interpolis verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Zeijen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-noord-hollland


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Noord-Holland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn inbegrepen. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en smeltschade. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Noord-Holland kan ook jou overkomen. Insluipen of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De kostenpost door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €475.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Noord-Holland
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Noord-Holland zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Noord-Holland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag de woonverzekering in Noord-Holland complementeren met een aantal nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Warstiens afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze mogelijke polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Noord-Holland

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een vlek in de vloer & ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag van €1.250.000 tot ruim €4.100.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module heb je al vanaf €2,50 (per maand). Check ook ABN AMRO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Noord-Holland
De module rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een keukenhandel & conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies variëren significant (startend vanaf €32,70 oplopend tot €33,85 per maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Noord-Holland online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?