Woonverzekering Zeijen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Zeijen. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en Univé die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zeijen juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, brand, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als tafelkleden en wasmachine? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zeijen? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink of InShared bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Winterswijk verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-zeijen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tynaarlo? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door hagelschade en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Zeijen kan ook jou overkomen. De Flippermethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine of bevroren leidingen. Typische schade is een kapotte vriezer. Gewoonlijk worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €250.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Zeijen
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Zeijen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zeijen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Zeijen uitbreiden met meerdere belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Vlist afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een laptop en een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zeijen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Onder andere behang dat moet worden vervangen + geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €900.000 tot wel €3.450.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar HEMA.

Rechtsbijstandverzekering Zeijen
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden of conflict over wonen. Daarbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf €30,00 tot €29,45 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zeijen vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering