Woonverzekering Winterswijk Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Winterswijk. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder Avéro Achmea en London Verzekeringen die schade zoals storm, brand, inbraak, bliksem dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Winterswijk juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, vandalisme, brand, storm, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan elektrische apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als muziekinstrumenten of sjaals? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Winterswijk? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen + REAAL Verzekeringen werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Westendorp verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-winterswijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Winterswijk? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inclusief. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als bliksem en smeltschade. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of keukenbrand? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Winterswijk kan ook jou overkomen. Flipperen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €400.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Winterswijk
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Winterswijk moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Winterswijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Winterswijk complementeren met een paar belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Urk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur of sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Winterswijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte tablet en ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.550.000 tot zo’n €4.300.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag dekking.

Rechtsbijstandverzekering Winterswijk
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente & geluidsoverlast. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €29,75 t/m €26,50 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Winterswijk op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering