Woonverzekering Kropswolde Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Kropswolde. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven waaronder Europeesche en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, inbraak, water afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kropswolde juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, storm, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als wandversiering of iPhone? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kropswolde? Start meteen met meteen onze vergelijker! In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als De Goudse en Unigarant faciliteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Kedichem verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kropswolde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hoogezand-Sappemeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm en rook. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Kropswolde kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningloopt via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming / Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan lekkage. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €480.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kropswolde
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Kropswolde probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Kropswolde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Kropswolde uitbreiden met extra nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Hem afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een tablet en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kropswolde

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn besmeurde meubels of geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €900.000 oplopend tot €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,30 (per maand). Check ook Unigarant pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kropswolde
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan pensioenuitkering & in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €25,25 t/m €28,60 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Kropswolde afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering