Woonverzekering Winkel Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Winkel. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Avéro Achmea en Polis Direct die schade als gevolg van brand, bliksem, inbraak, water afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Winkel mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, diefstal, inbraak, storm, brand. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als kookboeken of laptop? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Winkel? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB en Reaal hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: West-Terschelling verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-winkel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hollands Kroon? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of smeltschade. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Winkel kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af via de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is schade aan de vloer. Meestal worden de kosten betaald door de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €320.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Winkel
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Winkel eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Winkel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Winkel complementeren met extra nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Ulft afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke zekerheid verzekert bij gebroken glas. Let op: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een laptop en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Winkel

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur of therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.050.000 tot ruim €4.800.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,40 (betaling per maand). Wellicht interessant: ANWB dekking.

Rechtsbijstandverzekering Winkel
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan problemen op het werk & conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf €27,35 oplopend tot €32,45 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Winkel voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering