Woonverzekering Hoogezand Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Hoogezand. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld Bovag en Polis Direct die schade zoals bliksem, water, vandalisme, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hoogezand juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, diefstal, inbraak, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als tafelbestek of scheerapparaat? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Hoogezand? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink of ING faciliteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Hernen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hoogezand


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hoogezand-Sappemeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als hagelschade of omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Hoogezand is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en gestolen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €655.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoogezand
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Hoogezand moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hoogezand

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Hoogezand aanvullen met diverse praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Gieten afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spiegelreflexcamera + een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hoogezand

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere vlekken op kleding + kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.150.000 oplopend tot €4.200.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,30 per maand. Bekijk ook Independer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoogezand
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenuitkering en schade of letsel in verkeer. Dan is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €25,05 t/m €30,15 per maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hoogezand afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering