Woonverzekering Lies Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Lies. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en Turien en Co die schade zoals storm, inbraak, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lies april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, inbraak, vandalisme, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke koelkast. De definitie van inboedel is alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als wandversiering of stofzuiger? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lies? Open à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen + nowGo hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Lambertschaag verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-lies


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Terschelling? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of olie. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Lies is altijd een risico. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woningloopt met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is een onbruikbare droger. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €400.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Lies
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Lies moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lies

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Lies uitbreiden met additionele praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Hoogland afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze additionele zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een navigatieapparaat en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lies

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.550.000 oplopend tot €4.100.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Reaal dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lies
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met de gemeente & de hypotheek. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €33,95 tot wel €35,30 per maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lies afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?