Woonverzekering Ysselsteyn Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Ysselsteyn. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle grote aanbieders waaronder Centraal Beheer en ING die schade zoals vandalisme, storm, bliksem, brand vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ysselsteyn februari 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, water, brand, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als magnetron en zonnepanelen? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Ysselsteyn? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA of OHRA verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Wijnjewoude verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ysselsteyn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Venray? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door wateroverlast of vandalisme. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een schoorsteenbrand? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Ysselsteyn kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag en lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €260.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Ysselsteyn
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier tref je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Ysselsteyn eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ysselsteyn

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Ysselsteyn uitbreiden met additionele praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Vierpolders afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze additionele zekerheid is er bij gebroken glas. Tip: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een navigatieapparaat of jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ysselsteyn

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek in de vloer of smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag van €1.400.000 oplopend tot €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,90 (per maand). Check ook Allianz.

Rechtsbijstandverzekering Ysselsteyn
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. tuchtzaken en geschil met de overheid over woonsituatie. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €34,95 oplopend tot €26,75 per maand in februari 2024). Deze prijs hangt af van de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ysselsteyn afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?