Woonverzekering Vierpolders Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vierpolders. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals DAK en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. vandalisme, bliksem, brand, storm verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Vierpolders mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijv. vandalisme, storm, water, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals tafelkleden en badkameraccessoires? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Vierpolders? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Europeesche of Independer bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Uddel verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vierpolders


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Brielle? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte föhn? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Vierpolders kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag of een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €460.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vierpolders
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier tref je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Vierpolders eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Vierpolders

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag de woonverzekering in Vierpolders complementeren met additionele handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Sliedrecht afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze additionele dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Vierpolders

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij van €900.000 oplopend tot €3.050.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,60 p/maand. Ga verder naar Aanvullende verzekering.

Rechtsbijstandverzekering Vierpolders
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop en conflict met makelaar. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (beginnend bij €34,40 tot wel €34,60 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Vierpolders voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering