Woonverzekering Sliedrecht Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Sliedrecht. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle grote bedrijven als Huis In Eén Verzekeringen en OHRA die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, storm, brand vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Sliedrecht juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, storm, water, vandalisme, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als kookboeken en salontafel? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Sliedrecht? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als De Goudse en Independer faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Schildwolde verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sliedrecht


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Sliedrecht? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. storm en diefstal. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of vlam in de pan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Sliedrecht is altijd een risico. De takjesmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €345.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Sliedrecht
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Sliedrecht probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sliedrecht

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Sliedrecht aanvullen met extra praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Peest afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • De iPad laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sliedrecht

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een onbruikbare bank of kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.400.000 tot wel €2.500.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sliedrecht
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan arbeidsconflicten of afgenomen rijbewijs. Daarbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €33,65 tot €34,45 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Sliedrecht vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering