Woonverzekering Klein Zundert Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,70 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor inwoners van Klein Zundert. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als ABN AMRO en REAAL Verzekeringen die schade zoals bliksem, storm, brand, inbraak verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Klein Zundert juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, storm, diefstal, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als koffiezetapparaat en kampeeruitrusting? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Klein Zundert? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: IJzendoorn verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-klein-zundert


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Zundert? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Op die manier wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door stormschade of plundering. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Klein Zundert kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en een lek waterbed. Typische schade is vochtplekken op de buur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €370.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Klein Zundert
Direct een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Klein Zundert probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Klein Zundert

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Klein Zundert complementeren met meerdere nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Hee afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een laptop & een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Klein Zundert

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en ook ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.300.000 oplopend tot €3.950.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: REAAL Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Klein Zundert
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau & conflict over reparatie auto. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €25,05 tot €36,50 p/maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Klein Zundert online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering