Woonverzekering Lexmond Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,95 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Lexmond. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen waaronder Bruns ten Brink en InShared die schade veroorzaakt door waterschade of inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lexmond mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, vandalisme, water, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als grammofoonplaten of dassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Lexmond? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals FBTO en Independer faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Kwintsheul verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-lexmond


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zederik? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als blikseminslag of ontploffing. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Lexmond is altijd een risico. Insluipen of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. In de regel wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €530.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Lexmond
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Lexmond probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lexmond

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Lexmond uitbreiden met meerdere handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna doorzoek jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Hoogeloon afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur & een verrekijker. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lexmond

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Onder andere een kapotte telefoon + smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.150.000 tot wel €3.050.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook Klaverblad dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lexmond
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. aankopen die niet geleverd zijn en verhalen van schade. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf circa €29,30 oplopend tot €31,55 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Lexmond op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering