Woonverzekering Kwintsheul Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Kwintsheul. De woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Aegon en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door bliksem, water, storm, inbraak dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kwintsheul februari 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, brand, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als vitrages of schoonmaakartikelen? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Kwintsheul? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Ditzo + Lancyr zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Kerkwerve verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-kwintsheul


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Westland? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of smeltschade. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Kwintsheul is altijd een risico. Openwrikken of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden de kosten betaald met jouw opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Vaak gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €370.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Kwintsheul
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute jouw huis in Kwintsheul zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kwintsheul

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Kwintsheul uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Hengstdijk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een iPad en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kwintsheul

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een deuk in de auto en geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij variërend van €900.000 tot zo’n €2.700.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar Allsecur polis.

Rechtsbijstandverzekering Kwintsheul
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een bank & schade of letsel in verkeer. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €35,75 tot wel €32,20 p/maand in februari 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Kwintsheul voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering