Woonverzekering Hengstdijk Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,85 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Hengstdijk. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en Polis Direct die schade door o.a. vandalisme, bliksem, inbraak, storm vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hengstdijk mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door onder andere inbraak, diefstal, water, vandalisme, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als wandversiering en barbecue? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hengstdijk? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO of Nederlanden van Nu bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Haskerdijken verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hengstdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hulst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en omvallen van bomen. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Hengstdijk kan zomaar gebeuren. Flipperen of Lock picking, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui en bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. Normaliter wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een gescheurde muur. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €395.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Hengstdijk
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Hengstdijk gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hengstdijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Hengstdijk uitbreiden met diverse handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot je handige specificaties (of check details over woonverzekering Feerwerd afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Let op: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hengstdijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte telefoon + medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.300.000 oplopend tot €3.850.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,40 (per maand). Check ook Turien en Co pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hengstdijk
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen & de hypotheek. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €25,20 t/m €30,25 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hengstdijk vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering