Woonverzekering Spanbroek Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,65 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Spanbroek. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen als Allsecur en Reaal die schade zoals vandalisme, bliksem, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Spanbroek juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, brand, water, inbraak. Je kunt dan denken aan gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als naai- en breimachine en prothesen(gebit e.a.)? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Spanbroek? Start vandaag nog onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en ZLM werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Sibculo verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-spanbroek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Opmeer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. bliksem en smeltschade. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Spanbroek kan ook jou overkomen. De takjesmethode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine en een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan een kapot dak. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €275.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Spanbroek
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Spanbroek moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Spanbroek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Spanbroek complementeren met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Punthorst afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een mobiele telefoon en drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Spanbroek

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een barst in het scherm of fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.150.000 oplopend tot €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink.

Rechtsbijstandverzekering Spanbroek
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan conflict over adoptie en afgenomen rijbewijs. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf €34,80 oplopend tot €29,90 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Spanbroek afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering