Woonverzekering Punthorst Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Punthorst. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars waaronder Aon Direct en SNS die schade zoals brand, inbraak, water, storm afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Punthorst mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, storm, water, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als cd’s of strijkbout? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Punthorst? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen of Verzekeruzelf.nl hanteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oudehorne verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-punthorst


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Staphorst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of ontploffing. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of spelen met vuur? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Punthorst kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui / gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte gevel. Meestal betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €395.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Punthorst
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen jouw woning in Punthorst probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Punthorst

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Punthorst aanvullen met enkele handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Nieuwvliet afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze mogelijke moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere filmapparatuur + viool. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Punthorst

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm of smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.550.000 tot wel €4.500.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,95 (per maand). Check ook Aegon.

Rechtsbijstandverzekering Punthorst
De rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. arbeidsconflicten of conflict met aannemer. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €36,55 t/m €32,55 per maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Punthorst afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering