Woonverzekering Oudehorne Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Oudehorne. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld De Goudse en Reaal die schade veroorzaakt door brand, inbraak, storm, vandalisme dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oudehorne juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. brand, diefstal, storm, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke TV. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als afwasmachine en wasdroger? We onderscheiden drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oudehorne? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Vaak gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Aanbieders als HEMA of SNS hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Oosteind verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-oudehorne


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Heerenveen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. stormschade of roet. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of keukenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Oudehorne is altijd een risico. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag en een lekkende kraan. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €510.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudehorne
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct het huis in Oudehorne moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oudehorne

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Oudehorne completer maken met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand vind jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Naarden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra verzekering is er bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een laptop + jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oudehorne

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte vaas en ook het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.050.000 tot zo’n €3.100.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,95 (per maand). Check ook Polis Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Oudehorne
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan bijstandsuitkering en conflicten over huur. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf circa €29,40 oplopend tot €33,05 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oudehorne vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering