Woonverzekering Oosteind Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Oosteind. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven als bijv. ASR Verzekeringen en Independer die schade als gevolg van brand, bliksem, storm, vandalisme vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oosteind juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, water, storm, vandalisme, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als gordijnen of matrassen? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Oosteind? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea + Lancyr bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Check ook: Noordhorn verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oosteind


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oosterhout? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn verzekerd. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten n.a.v. stormschade of omvallen van bomen. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Oosteind kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €695.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosteind
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Oosteind eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oosteind

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Oosteind aanvullen met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Meijel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een filmcamera en jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oosteind

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet & kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.350.000 tot ruim €4.700.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Bruns ten Brink pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosteind
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met bedrijven of geschil over de uitkering. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €32,00 tot en met €36,70 per maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oosteind vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering