Woonverzekering Noordhorn Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Noordhorn. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als BLG wonen en ING die schade als gevolg van inbraak, water, storm, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Noordhorn juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als kamerplanten en scheerapparaat? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Noordhorn? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct + Independer werken met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nieuw-Weerdinge verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-noordhorn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Zuidhorn? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade of olie. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Noordhorn is altijd een risico. Gaatjes boren of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak / gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Denk maar aan missende dakpannen. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €555.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordhorn
Snel een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Noordhorn zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Noordhorn

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Noordhorn completer maken met een aantal interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna lees je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Luinjeberd afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze unieke moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een laptop of viool. Waak voor oververzekering: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Noordhorn

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere krassen op de auto of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een dekking variërend van €1.200.000 tot €3.200.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar Nederlanden van Nu.

Rechtsbijstandverzekering Noordhorn
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. salarisaanpassing & conflict met een automobilist. Hierbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €24,65 tot €34,55 p/maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Noordhorn online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?