Woonverzekering Luinjeberd Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Luinjeberd. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals Allianz en Polis Direct die schade veroorzaakt door storm, water, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Luinjeberd juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, diefstal, inbraak, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als muziekinstrumenten en sjaals? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Luinjeberd? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren of Interpolis hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Lemiers verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-luinjeberd


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Heerenveen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inclusief. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade of diefstal. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Luinjeberd kan iedereen gebeuren. Openwrikken of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt middels de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €585.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Luinjeberd
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Luinjeberd eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Luinjeberd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Luinjeberd uitbreiden met verschillende praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref je handige specificaties (of check details over woonverzekering IJzendoorn afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een e-reader & jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Luinjeberd

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan vlekken op kleding & het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.350.000 tot €3.050.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Luinjeberd
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. studiefinanciering of geschil met een verzekeraar. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €33,25 tot en met €33,75 per maand in juni 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Luinjeberd vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering