Woonverzekering Lemiers Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Lemiers. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars als bijv. Bruns ten Brink en Verzekeruzelf.nl die schade zoals inbraak, brand, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Lemiers juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, brand, inbraak, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als aardewerk en truien? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lemiers? Open meteen onze vergelijker! In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Allsecur of ZLM zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Kraggenburg verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lemiers


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Vaals? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inbegrepen. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als storm en brandblussing. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Lemiers is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt via de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Je kunt denken aan lekkage. Meestal is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €420.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lemiers
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Lemiers moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijv. flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lemiers

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Lemiers aanvullen met een paar belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Holthees afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze unieke modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een laptop en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Lemiers

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen + kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.200.000 oplopend tot €3.450.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Bruns ten Brink dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lemiers
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met bedrijven & conflict over wonen. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €31,75 tot wel €37,05 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Lemiers op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?