Woonverzekering Holthees Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Holthees. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende partijen als bijv. Europeesche en Independer die schade veroorzaakt door brand, storm, water, inbraak afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Holthees mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere inbraak, water, storm, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan een kapotte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals televisie of strijkbout? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Holthees? Gebruik hiervoor vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo + Independer verkopen zulke pakket verzekeringen. Check ook: Helden verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-holthees


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Boxmeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door blikseminslag of plundering. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Holthees is altijd een risico. Openwrikken of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. Normaliter wordt dit afgedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapot dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €555.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Holthees
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw huis in Holthees gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Holthees

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag de woonverzekering in Holthees complementeren met verschillende belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina check jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Geffen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spiegelreflexcamera en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Holthees

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ook therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.050.000 tot ruim €3.200.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,40 (per maand). Check ook Aegon dekking.

Rechtsbijstandverzekering Holthees
De polis rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld tuchtzaken en conflict bij aankoop huis. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf €28,65 t/m €32,85 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Holthees vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?