Woonverzekering Helden Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Helden. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. De Goudse en Lancyr die schade zoals storm, brand, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Helden mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, inbraak, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als potten en brommers? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Helden? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Bedrijven zoals DAK en Univé zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Haps verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-helden


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Peel en Maas? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inbegrepen. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door storm en vandalisme. In het geval van een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een omgevallen lamp? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Helden kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan de woningloopt via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. In de regel worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €390.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Helden
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Helden probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Helden

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Helden completer maken met additionele nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Etten afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke zekerheid is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan filmapparatuur en een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Helden

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte laptop + medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.050.000 tot zo’n €4.500.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis heb je al vanaf €3,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Helden
De rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop en conflict met aannemer. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand variëren significant (vanaf €24,20 t/m €30,20 p/maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Helden online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?