Woonverzekering Huis In Eén Verzekeringen

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij deze website vind je de beste woonverzekering van Huis In Eén Verzekeringen. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars als bijv. DAK en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Goedkope inboedelverzekering Huis In Eén Verzekeringen mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, inbraak, brand, storm, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als vazen en iPhone? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goedkope inboedelverzekering van Huis In Eén Verzekeringen? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen of Polis Direct hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: FBTO.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of smeltschade. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.

Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een gevallen strijkbout? Brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.

Diefstal en inbraak

Een huisinbraak kan zomaar gebeuren. Openwrikken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en gestolen bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.

Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of Een lekkende vaatwasser. Typische schade is kapotte apparatuur. Meestal wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.

Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €315.

À la minute een goedkope Huis In Eén Verzekeringen woonverzekering afsluiten
Wil jij een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis met Huis In Eén Verzekeringen eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is je huis beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket van Huis In Eén Verzekeringen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw Huis In Eén Verzekeringen woonverzekering completer maken met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref jij bruikbare informatie (of ga verder naar Den haag, Landgraaf en Tilburg).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze nieuwe verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

  • Een iPhone laten vallen
  • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
  • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg. Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een laptop + een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van Huis In Eén Verzekeringen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij van €1.300.000 tot €3.450.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,40 (per maand). Check ook Delta Lloyd.

Huis In Eén Verzekeringen Rechtsbijstandverzekering
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Denk aan problemen op het werk en verhalen van schade. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

   • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
   • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
   • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
   • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand schommelen nogal (startend vanaf €33,60 tot €34,90 p/maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Huis In Eén Verzekeringen vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?