Woonverzekering Miste Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Miste. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder Aon Direct en Interpolis die schade als gevolg van storm, water, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Miste mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, brand, vandalisme, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan een vloerkleed. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als computers en tuingereedschap? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Miste? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink en nowGo verkopen eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Westerhoven verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-miste


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Winterswijk? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. stormschade of brandblussing. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Miste kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. In de regel wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €435.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Miste
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Miste probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Miste

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Miste complementeren met additionele praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna bekijk je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Valburg afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze nieuwe polis is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Miste

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking van €1.550.000 tot wel €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,45 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren dekking.

Rechtsbijstandverzekering Miste
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij bij ontslag en conflict met aannemer. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €30,45 t/m €32,75 per maand in mei 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Miste afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?