Woonverzekering Valburg Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €7,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Valburg. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven waaronder ABN AMRO en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door water, brand, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Valburg juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, inbraak, storm, brand, water. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als haarden of audiovisuele apparatuur? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Valburg? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + REAAL Verzekeringen faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Thorn verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-valburg


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Overbetuwe? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of plundering. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Valburg kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woningregel je via de opstal, en gestolen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. In veel gevallen wordt deze schade gedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €480.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Valburg
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Valburg gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijv. hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Valburg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Valburg nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna vind jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Sexbierum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze extra zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad en sportuitrusting. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Valburg

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan besmeurde meubels en ook ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €1.350.000 tot zo’n €3.600.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea dekking.

Rechtsbijstandverzekering Valburg
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een webshop of conflict over reparatie auto. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand variëren significant (vanaf €24,15 tot €27,05 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Valburg online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering