Woonverzekering Sexbierum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Sexbierum. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. Generali en Zelf die schade als gevolg van inbraak, brand, bliksem, water verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sexbierum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, brand, inbraak, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als afzuigkap en stofzuiger? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Sexbierum? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals De Goudse of Klaverblad faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: s-Heer Arendskerke verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-sexbierum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Franekeradeel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn verzekerd. Op die manier zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een kapotte föhn? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Sexbierum is altijd een risico. Openwrikken of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Normaliter wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Veelal is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €390.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Sexbierum
Direct een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Sexbierum eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Sexbierum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Sexbierum nog persoonlijker maken met een aantal handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop spot je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Oudehaske afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze additionele verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spelcomputer of een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sexbierum

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank + therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €900.000 tot wel €4.900.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook Zelf polis.

Rechtsbijstandverzekering Sexbierum
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie en geschillen met de buren. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei varianten.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies verschillen enorm (vanaf €31,55 tot wel €29,20 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Sexbierum afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering