Woonverzekering Vlist Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vlist. Een woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle grote partijen als ABN AMRO en Unigarant die schade veroorzaakt door bliksem, brand, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Vlist juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, diefstal, vandalisme, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan gebroken servies. De definitie van inboedel is alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als koelkast of scheerapparaat? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Vlist? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als DAK of Unigarant verkopen eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Urk verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-vlist


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Vlist? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en poging tot inbraak. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Vlist kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen, er zijn allerlei opties. Jouw schade door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval / Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €460.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Vlist
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Vlist eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Vlist

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag de woonverzekering in Vlist uitbreiden met een paar handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna doorzoek jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Soesterberg afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur en drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Vlist

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding & fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €950.000 oplopend tot €3.250.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €4,10 per maand. Bekijk ook Centraal Beheer.

Rechtsbijstandverzekering Vlist
De polis rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing of conflict met de buren. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand zijn zeer wisselend (beginnend bij €35,10 tot en met €31,35 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vlist voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?