Woonverzekering Sandfirden Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Sandfirden. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als ASR Verzekeringen en Univé die schade veroorzaakt door storm, bliksem, inbraak, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sandfirden april 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, water, diefstal, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals tv en kostuums? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Sandfirden? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen of Independer bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Riel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-sandfirden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Súdwest-Fryslân? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of gaslekken? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Sandfirden kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui en Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €310.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Sandfirden
Direct een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Sandfirden eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Sandfirden

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Sandfirden completer maken met extra praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Oosternieland afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een filmcamera & sportuitrusting. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Sandfirden

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere vlekken op kleding + het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.450.000 tot €3.950.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Sandfirden
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan een webshop die niet levert en huur- en verhuurgeschillen. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €26,70 oplopend tot €27,85 per maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sandfirden online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?