Woonverzekering Muiderberg Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Muiderberg. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als bijv. FBTO en Independer die schade als gevolg van storm, brand, vandalisme, water dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Muiderberg juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. storm, diefstal, brand, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als lampen of relaxfauteuil? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Muiderberg? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon en OHRA hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Meedhuizen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-muiderberg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Muiden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Muiderberg kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €280.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Muiderberg
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw huis in Muiderberg probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Muiderberg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Muiderberg completer maken met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna tref je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Lage Mierde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe verzekering is er bij gebroken glas. Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een smartphone + jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Muiderberg

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon + therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.500.000 tot zo’n €4.400.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren polis.

Rechtsbijstandverzekering Muiderberg
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan bij ontslag & erfafscheidingen e.d.. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €26,70 tot wel €37,25 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Muiderberg online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?