Woonverzekering Tjuchem Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Tjuchem. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven zoals De Goudse en Polis Direct die schade door o.a. brand, storm, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Tjuchem mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door storm, brand, water, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als dranken en centrifuge? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Tjuchem? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Generali + ZLM faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Strijensas verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-tjuchem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Slochteren? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door bliksem of smeltschade. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brandstichting? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Tjuchem kan iedereen gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. In veel gevallen wordt dit afgedekt door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €535.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Tjuchem
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Tjuchem gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tjuchem

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Tjuchem uitbreiden met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Sauwerd afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera of sieraden. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Tjuchem

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan kapotte apparatuur en ook kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking variërend van €1.350.000 tot zo’n €5.000.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €4,05 (per maand). Check ook ZLM pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tjuchem
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij als je werkgever failliet gaat of geschil met een verzekeraar. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €37,60 tot en met €29,25 p/maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Tjuchem afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?