Woonverzekering Strijensas Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,25 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Strijensas. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als Europeesche en Polis Direct die schade veroorzaakt door inbraak, vandalisme, water, bliksem afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Strijensas juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals tafelkleden of warmtepomp? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Strijensas? Begin direct met direct onze vergelijker! Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen of ZLM werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Snakkerburen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-strijensas


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Strijen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn gedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door brand of omvallen van bomen. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Strijensas is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Meestal is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €290.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Strijensas
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Strijensas gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Strijensas

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Strijensas completer maken met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Rijkevoort afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere filmapparatuur & een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Strijensas

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een deuk in de auto en ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €1.400.000 oplopend tot €2.550.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Generali afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Strijensas
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een bank & geluidsoverlast. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf €28,25 tot €35,00 p/maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Strijensas vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering