Woonverzekering Rijkevoort Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Rijkevoort. De woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle landelijke partijen zoals Bovag en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, bliksem, storm afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rijkevoort mei 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, water, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als grammofoonplaten en truien? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Rijkevoort? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals DAK of Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Pietersbierum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-rijkevoort


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Boxmeer? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en smeltschade. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Rijkevoort is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat middels de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui / Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €255.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Rijkevoort
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw woning in Rijkevoort gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Rijkevoort

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Rijkevoort complementeren met diverse belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Nunhem afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze extra zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een e-reader & een rollator. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Rijkevoort

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een barst in het scherm en ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.250.000 tot zo’n €4.850.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,55 (per maand). Check ook Bruns ten Brink afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rijkevoort
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een keukenhandel of erfafscheidingen e.d.. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf circa €35,75 oplopend tot €36,60 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Rijkevoort online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering