Woonverzekering Nunhem Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Nunhem. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende bedrijven waaronder Avéro Achmea en OHRA die schade als gevolg van storm, vandalisme, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nunhem maart 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. storm, diefstal, brand, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals wandversiering en relaxfauteuil? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nunhem? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen of London Verzekeringen zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Nieuwerkerk verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nunhem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Leudal? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en brandblussing. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Nunhem kan iedereen gebeuren. Openwrikken of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Doorgaans wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €625.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Nunhem
Snel een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Nunhem gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nunhem

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Handig: men mag deze woonverzekering in Nunhem uitbreiden met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Maarssen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nunhem

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een deuk in de auto of kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.300.000 tot wel €2.800.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,65 (per maand). Check ook Aegon afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Nunhem
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld medische fout & conflict over reparatie auto. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €34,70 tot en met €26,25 per maand in maart 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nunhem afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering