Woonverzekering Oene Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Oene. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders waaronder Allsecur en Independer die schade door o.a. brand, water, bliksem, vandalisme afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oene juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere diefstal, vandalisme, inbraak, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als haarden en huisdieren? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oene? Open à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo + London Verzekeringen hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nieuwveen verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oene


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Epe? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn verzekerd. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. waterschade en schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of vlam in de pan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Oene is altijd een risico. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Doorgaans wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Denk maar aan missende dakpannen. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €675.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Oene
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Oene moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oene

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Oene aanvullen met meerdere interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop spot je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Makkinga afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze unieke verzekering staat je bij bij gebroken glas. Let op: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & een rollator. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oene

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte laptop + medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf €1.000.000 oplopend tot €4.550.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar Delta Lloyd afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oene
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict over erfenis & geschil m.b.t. pensioen. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies schommelen enorm (vanaf €29,75 tot €29,45 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oene vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering