Woonverzekering Nieuwveen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €4,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Nieuwveen. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars waaronder Bovag en ZLM die schade zoals bliksem, water, brand, inbraak dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwveen april 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, diefstal, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als glas- en aardewerk of tassen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nieuwveen? Start meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Allianz + Lancyr verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Naaldwijk verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-nieuwveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Nieuwkoop? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en omvallen van bomen. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Nieuwveen kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €310.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwveen
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Nieuwveen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwveen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Nieuwveen completer maken met additionele interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Lievelde afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze unieke polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + gitaar. Let op oververzekering: misschien heb je al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nieuwveen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een deuk in de auto & kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.150.000 tot €3.250.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Brandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwveen
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. salarisaanpassing of geschil met de overheid over woonsituatie. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf €31,95 oplopend tot €36,50 p/maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Nieuwveen afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering