Woonverzekering Enspijk Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Enspijk. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Allsecur en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld brand, storm, bliksem, vandalisme afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Enspijk mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld inbraak, diefstal, brand, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als verlichtingsornamenten en (elektrische) dekens? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Enspijk? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als De Goudse en Turien en Co verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Echten verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-enspijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Geldermalsen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door storm of rook. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of spelen met vuur? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Enspijk kan zomaar gebeuren. Openwrikken of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan losse dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €570.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Enspijk
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw huis in Enspijk moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Enspijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Enspijk aanvullen met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Cadzand afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en sieraden. Let op oververzekering: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Enspijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto & kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €900.000 tot ruim €4.300.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €4,05 (per maand). Check ook Turien en Co afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Enspijk
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen of conflict bij aankoop huis. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies schommelen nogal (startend vanaf €29,20 tot en met €25,75 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Enspijk op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?