Woonverzekering Uden Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Uden. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote partijen waaronder Centraal Beheer en Nationale Nederlanden die schade door o.a. storm, water, brand, bliksem vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Uden juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, diefstal, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. De definitie van inboedel is alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als verlichtingsornamenten en raamventilator? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Uden? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer + Nationale Nederlanden werken met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Ter Aard verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-uden


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Uden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn inbegrepen. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm en roet. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een defecte magnetron? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Uden kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis regel je met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €480.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Uden
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Uden probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Uden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Uden uitbreiden met additionele praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Schimmert afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra dekkingstaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: aquaria, spiegels en smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera + sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Uden

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte telefoon en geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.050.000 tot zo’n €3.350.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook Klaverblad polis.

Rechtsbijstandverzekering Uden
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschil over ouderlijk gezag of bij aankoop van een huis. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf circa €32,85 tot €32,85 p/maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Uden vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering