Woonverzekering Eefde Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Eefde. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals Delta Lloyd en Polis Direct die schade als gevolg van brand, storm, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Eefde juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, inbraak, storm, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als naai- en breimachine en tuingereedschap? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Eefde? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Ditzo en Interpolis verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Dirksland verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-eefde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Lochem? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm of olie. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of brandstichting? Brand is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Eefde kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis regel je middels de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of loslatende kit. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. In veel gevallen is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €395.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Eefde
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw onderkomen in Eefde gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Eefde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Eefde complementeren met extra interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Braamt afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze mogelijke verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een mobiele telefoon + jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Eefde

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte telefoon en ook het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.200.000 tot ruim €4.600.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ING.

Rechtsbijstandverzekering Eefde
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan pensioenen & bouw- en verbouwgeschillen. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €27,85 oplopend tot €31,15 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Eefde voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?