Woonverzekering Ottersum Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Ottersum. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders als Delta Lloyd en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ottersum juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, diefstal, vandalisme, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als afzuigkap of kinderwagen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ottersum? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als ANWB en London Verzekeringen zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oldenzaal verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ottersum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Gennep? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn gedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten n.a.v. brand of roet. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Ottersum is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Meestal betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €385.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Ottersum
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Ottersum gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ottersum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Ottersum complementeren met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Molenschot afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een iPad en een muziekinstrument. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ottersum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een onbruikbare bank en ook kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.000.000 tot wel €4.900.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: De Goudse polis.

Rechtsbijstandverzekering Ottersum
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf circa €27,70 tot €24,55 p/maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ottersum afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?