Woonverzekering Molenschot Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Molenschot. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle erkende partijen waaronder Allianz en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door storm, inbraak, bliksem, vandalisme dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Molenschot juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, storm, inbraak, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als kachelsverwarmingsapparatuur en schoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Molenschot? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon en SNS verkopen zulke pakket verzekeringen. Check ook: Marknesse verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-molenschot


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Gilze en Rijen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inclusief. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als blikseminslag en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Molenschot kan zomaar gebeuren. Openwrikken of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of lekkage van leidingsystemen. Typische schade is een kapotte koelkast. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €345.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Molenschot
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Molenschot moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Molenschot

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Molenschot uitbreiden met enkele praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Kropswolde afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spelcomputer of kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Molenschot

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €1.150.000 tot ruim €4.600.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar ANWB polis.

Rechtsbijstandverzekering Molenschot
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. arbeidsconflicten of geschil m.b.t. pensioen. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €34,40 oplopend tot €31,65 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Molenschot online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?