Woonverzekering Marknesse Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Marknesse. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle grote partijen zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en Reaal die schade door bijvoorbeeld storm, brand, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Marknesse juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld vandalisme, brand, storm, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als kamerplanten of speelgoed? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Marknesse? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd en Nationale Nederlanden verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Loenersloot verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-marknesse


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Noordoostpolder? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of schroeischade. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brandstichting? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Marknesse kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken loopt via de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. In de regel worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. Meestal is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €535.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Marknesse
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Marknesse zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Marknesse

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Marknesse uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Kedichem afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze additionele zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Flevoland). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een smartphone + jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Marknesse

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan besmeurde meubels of geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €950.000 tot ruim €3.600.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €3,10 (per maand). Check ook InShared afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Marknesse
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld tuchtzaken of conflicten over huur. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf circa €24,45 tot wel €37,40 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Marknesse op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering