Woonverzekering Kedichem Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Kedichem. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals BLG wonen en ING die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, storm, bliksem vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kedichem mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere water, diefstal, brand, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals zonwering en Xbox? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Kedichem? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur en London Verzekeringen faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hulsel verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-kedichem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Leerdam? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door storm of omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Kedichem kan iedereen gebeuren. Insluipen of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een kapot waterbed. Typische schade is een kapotte vloer. Meestal wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan een kapot dak. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €465.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Kedichem
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Kedichem zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Kedichem

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Kedichem aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Haringhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kedichem

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon of ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.100.000 tot zo’n €4.850.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,85 p/maand. Ga verder naar Ditzo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kedichem
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau & geschil met een verzekeraar. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €36,55 oplopend tot €25,70 p/maand in mei 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kedichem op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering