Woonverzekering Boschoord Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Boschoord. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals Delta Lloyd en Lancyr die schade door o.a. brand, vandalisme, water, storm verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Boschoord juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, storm, brand, diefstal, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als boeken en audiovisuele apparatuur? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Boschoord? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur en Lancyr bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Check ook: Bergharen verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-boschoord


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Westerveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als brand en schroeischade. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Boschoord is altijd een risico. Openwrikken of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte goot. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €495.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Boschoord
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Boschoord moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Boschoord

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Boschoord uitbreiden met diverse belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Aalsum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer & kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Boschoord

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte telefoon & ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.500.000 tot €2.750.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €3,65 p/maand. Ga verder naar ANWB.

Rechtsbijstandverzekering Boschoord
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met werkgever & conflict met makelaar. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf circa €34,85 tot wel €26,50 per maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Boschoord online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering